NYTT I SORTIMENTET!

YOKO

Vi kommer inte längre att sälja YOKO skidor och stavar då den Svenska generalagenten för YOKO har valt att avsluta samarbetet med det Finska märket. Men vi kan garantera er att det som kommer istället inte kommer att vara till besviklese! Håll koll här på hemsidan, Instagram eller Facebook så kommer svaret inom kort 🙂 

Peltonen

Då var det dags att fylla på med skidor inför säsongen 20/21! Vi har nu valt att plocka in Peltonen i sortimentet då de erbjuder riktigt bra skidor för alla nivåer, ungdom och vuxen, motionär och elit. Skidorna plockas utifrån vikt och åkarens nivå. 

Coros

De har bara funnits på marknaden i 2 år, men trots det jämförs de med de största märkena för sportklockor i tester världen över, vilket talar för att de har hittat rätt. Vad sägs till exempel om makalösa 150h drifttid i Ultra Max läge med GPS på modellen Vertix, eller 40h drifttid på Apex Pro - med uppdaterning av GPS´en varje sekund! Minsta klockan har en boett på 42mm och passar därför även utmärkt till träningsintresserade barn och ungdomarna och största har en boett på 47mm som är något av en standard om man tittar på Polar, Garmin och Coros.

Rullskidor från Norska IDT nu i butiken!

Efter många testmil på kan vi nu även stolt presentera IDT som en av våra leverantörer! De fokuserar på aluminium stommar och gör det väldigt bra, i nuläget finns det ingen mer riktningsstabil rullskida än IDT Classic. Välj mellan RM 2-4 eller varför inte kombinera RM2-RM3.

Om inte testerna från oss på Skidlagret skulle vara övertygande nog 🙂 så kan vi även meddela att några av världens bästa längdskidnationer i nuläget väljer IDT bland annat Norge, Ryssland och Italien.

Gå vidare till webbutiken för att se rullskidorna. 

 

ALPINA nu i butiken!

Vi närmar oss juni månad och hoppas på många sköna sommardagar, vad passar då bättre än att vi nu även kan erbjuda sommar pjäxor från Alpina! På Skidlagret testar vi produkterna själva innan vi bestämmer oss för om vi ska sälja dem eller inte, pjäxorna är inget undantag, vi kan gå i god för att de är grymt sköna, fantastisk prestanda och med hög kvalitet.

Gå vidare till webbutiken för att se pjäxorna. 

 

Optiwax

Efter genomförda tester har vi tagit beslutet att ta in glider från Finska Optiwax, snabbt, enkelt och bra!

Vad som sticker ut i deras sortiment är deras Tape glider, parafinet ligger på en tejpremsa, värm in, ta bort skyddspappret och dra ett varv till med vallajärnet - borsta - klart! 

Gå vidare till webbutiken för att se vallorna. 

 

RODE

Vi har nu haft möjligheten att kunnat testa RODE´s utbud av liquider.

Serien HFL innehåller 3st hög flour liquider. Vi kan gå i god för att de ger mycket bra glid!  

Gå vidare till webbutiken för att se vallorna.